På onsdagskvällen satte jag fart med degen...Allt gick som smort, förutom att degen jäste väääldigt långsamt...GÄSP - Klockan han bli 01 och efter total jästid på ca 3 timmar (läste att det bara är bra om de jäser minst 2 timmar och sen ytterligare 1 och trodde i min enfald att det kanske skulle göra susen...).
Bullarna doftade underbart, även om de blev mindre än väntat och väldigt ojämnt gräddade.
Vispgrädde hade jag glömt köpa så det blev till att frysa in alla bullar och gå och sova.
Idag, torsdag, efter Judo och spenatsoppa, blev det så äntligen dags!
Storleken till trots, så smakade de UNDERBART!!! Precis som jag vill att en Selma ska smaka!
Mest stolt och nöjd är jag över min hemgjorda mandelmassa som bara blev helt perfekt!
Nästa omgång ska jag lyckas med jäsningen också!
HETVÄGG ska det såklart vara!! Mmmmmm |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar